Aditivul G13

...este compatibil cu componentele din metal, cauciuc şi compuşii sintetici din circuitul de răcire....oferă protecţie anti-îngheţ de până la -40°C, atunci când este folosit în proporţia corectă....asigură creşterea punctului de fierbere până la 135°C, prevenind evaporarea lichidului de răcire la temperaturi ridicate....conţine substanţe speciale, ce formează o peliculă de protecţie pe suprafeţele de metal, pentru a preveni corodarea acestora....previne în mod eficient depunerile de piatră şi hiperaciditatea....este, spre deosebire de aditivii convenţionali, derivat parţial din materii prime regenerabile. Ca urmare, emisiile de CO2, rezultate în urma procesului de fabricaţie sunt reduse cu 10%....este folosit pentru completare, în proporţie corectă, în cadrul inspecţiei de service, atunci când este necesar....este miscibil cu G11, G12, G12 plus şi G12 plus plus....este disponibil şi ca produs pentru utilizare directă, cu care puteţi completa nivelul de lichid de răcire, în caz de urgenţă.
Aditivul G13

Știați că:

  • Multă lume crede că lichidul de răcire este un simplu antigel, în realitate, însă, acesta protejează motorul împotriva supraîncălzirii şi coroziunii interne?
  • Temperaturile de până la 2000°C din interiorul motorului ar putea să conducă la deteriorarea acestuia? De aceea, căldura în excestrebuie disipată rapid şi sigur.
  • Circuitul de răcire al motorului este un sistem închis, sub presiune (până la 1,5 bar)? De aceea, rezervorul de lichid al sistemului este mai mult decât un simplu recipient; acesta are şi rol de vas de expansiune. Astfel, nivelul lichidului de răcire trebuie să se situeze întotdeauna între marcajele „max” şi „min”.
  • În cazul unui motor de 2 litri cu 4 cilindri, sunt pompaţi până la 100 litri de lichid de răcire pe minut, la sarcină maximă?
  • Atunci când lichidul de răcire nu are suficient antigel, acesta poate să îngheţe şi să îşi mărească volumul? Ca urmare, blocul motor şi chiulasa se pot fisura, la fel şi sistemul de răcire.
  • Nivelul, densitatea şi protecţia la îngheţ a lichidului de răcire trebuie verificate periodic? Pentru a preveni deteriorarea sistemului de răcire şi a motorului trebuie folosiţi numai aditivi aprobaţi, în cantitatea recomandată.

Pentru mai multe informații sunați la 0266 310 938.