Vreau sa fiu contactat pentru programare service

Doriti sa faceti o programare?

Va rugam introduceti datele dumneavoastra si veti primi in cel mai scurt timp un raspuns la solicitarea dumneavoastra.

Solicitare Programare service
Prelungire garanție

Garanție prelungită

11.06.2020

PERIOADA DE GARANȚIE DE AUTOMOBIL, CARE EXPIRĂ ÎN INTERVALUL 1 MARTIE - 31 MAI 2020, SE PRELUNGEȘTE AUTOMAT CU 3 LUNI.

Afla mai multe
Oferte speciale

PRINDE VALUL OFERTELOR SPECIALE!

24.07.2019

20% reducere la piese și manoperă promoțională la pachetele de întreținere pentru automobilele fabricate în 2015-2016.

Afla mai multe
Pachet 4+

PREGĂTEȘTE-TE DE CONCEDIU!

27.06.2019

30% reducere la piese și manoperă promoțională la pachetele de service.

Afla mai multe
Oferte Speciale ACCESORII de primăvară/vară2019

Oferte Speciale de la ŠKODA

11.03.2019

Consultă NOUL catalog de accesorii pentru sezonul de primăvară-vară de la Škoda pentru a beneficia de cele mai bune preţuri.

Afla mai multe
Depozitare roți de iarnă

Te încurcă roțile de iarnă?Depozitează-le la noi!

25.07.2019

Ofertă valabilă în service-urile participante VOLKSWAGEN, AUDI, SEAT, ŠKODA în perioada martie-septembrie 2019.

Afla mai multe
BUJIILE INCANDESCENTE

Ştiaţi că?

05.12.2018

● În motoarele Diesel, carburantul este injectat la presiuni mari, în cilindru, unde este amestecat cu aerul comprimat, fierbinte, iar apoi este ars? Pentru pornirea la rece, bujia incandescentă are rol de element activ de încălzire.● Bujia incandescentă este poziţionată, în mod normal, lângă duza injectorului, pătrunzând circa 3-8 mm în cilindru? La vârful acesteia se ating temperaturi de circa 1.100°C.● Bujiile incandescente controlate electronic ating în 1-2 secunde temperatura necesară pentru a aprinde carburantul? Bujiile incandescente cu auto-reglare, întâlnite în principal la autovehiculele mai vechi, au nevoie de mai mult timp (timp de preincandescenţă).● După ce motorul a pornit, bujiile incandescente continuă să acţioneze ca şi elemente de încălzire, pentru un timp de până la trei minute, pentru a asigura condiţii favorabile de aprindere, în timpul fazei de încălzire a motorului?● Bujiile incandescente sunt conectate în paralel, astfel încât, în cazul defectării uneia dintre ele, să nu fie împiedicată funcţionarea corectă a celorlalte? Totuşi, bujiile incandescente defecte pot afecta performanţele de pornire la rece, motiv pentru care ar trebui înlocuite cât mai repede posibil.

Afla mai multe
Particule Diesel

Știați că...

19.12.2018

...filtrul de particule Diesel protejează mediul înconjurător? Acesta reține peste 80% din particulele poluante sub formă de cenușă din gazele de evacuare... drumurile scurte și rularea cu martorul pentru nivelul de combustibil aprins favorizează încărcarea filtrului de particule Diesel?... filtrele de particule Diesel se regenerează periodic, prin arderea cenușei la temperaturi ridicate?... la un grad de încărcare de peste 85% se recomandă înlocuirea filtrului de particule Diesel?

Afla mai multe
Lichid de parbriz

Ştiaţi că?

08.11.2018

Dacă parbrizul este murdar, este posibil ca pericolele să nu fie observate decât atunci când este prea târziu sau – în cel mai rău caz – deloc? În combinaţie cu ştergătoarele, lichidul de spălare curăţă murdăria de pe parbriz. Fără lichid de parbriz ştergătoarele doar împrăştie mizeria, de obicei rezultatul fiind o restricţionare şi mai mare a vizibilităţii? Dacă lichidul de parbriz nu conţine substanţe anti-îngheţ, acesta poate îngheţa în rezervor, în furtunurile conectoare, duzele de pulverizare sau chiar direct pe parbriz? Dacă îngheaţă pe parbriz, efectele de îngheţare şi distorsionare afectează şi mai mult vizibilitatea. Lichidul de parbriz nu trebuie să deterioreze vopseaua, cauciucul lamelor ştergătoarelor sau alte materiale cu care intră în contact? Carcasele farurilor, în special, sunt supuse riscului de fisurare.

Afla mai multe
Aditivul G13

Aditivul G13

02.10.2018

...este compatibil cu componentele din metal, cauciuc şi compuşii sintetici din circuitul de răcire....oferă protecţie anti-îngheţ de până la -40°C, atunci când este folosit în proporţia corectă....asigură creşterea punctului de fierbere până la 135°C, prevenind evaporarea lichidului de răcire la temperaturi ridicate....conţine substanţe speciale, ce formează o peliculă de protecţie pe suprafeţele de metal, pentru a preveni corodarea acestora....previne în mod eficient depunerile de piatră şi hiperaciditatea....este, spre deosebire de aditivii convenţionali, derivat parţial din materii prime regenerabile. Ca urmare, emisiile de CO2, rezultate în urma procesului de fabricaţie sunt reduse cu 10%....este folosit pentru completare, în proporţie corectă, în cadrul inspecţiei de service, atunci când este necesar....este miscibil cu G11, G12, G12 plus şi G12 plus plus....este disponibil şi ca produs pentru utilizare directă, cu care puteţi completa nivelul de lichid de răcire, în caz de urgenţă.

Afla mai multe
AMORTIZOARE

AMORTIZOARELE...

09.09.2018

...pot răspunde cu uşurinţă unei game mari de sarcini, la care este supus sistemul de suspensie şi, în acelaşi timp, asigură stabilitate în viraje şi o manevrare sigură a direcţiei. ...reacţionează prompt la denivelările din asfalt şi măresc tracţiunea, prin reducerea rapidă a oscilaţiilor....menţin automobilul pe traiectorie, în special în timpul frânărilor de urgenţă, oferind astfel un contact mai bun cu solul....sunt proiectate pentru fiecare model în parte. Funcţionează optim în combinaţie cu gama de componente de suspensie, inclusiv frâne şi sisteme de asistenţă a şoferului, destinate siguranţei. ...ajută la evitarea suprasarcinilor pe componentele individuale ale suspensiei şi previn apariţia prematură a uzurii şi chiar a defectării unor componente precum anvelopele, ajutându-vă astfel să evitaţi costuri suplimentare inutile.

Afla mai multe
Turbosuflante

Știați că?

07.08.2018

Principiul de funcţionare al turbosuflantei este similar cu cel al unei pompe de aer? O turbosuflantă poate atinge viteze de rotaţie mari? În cazul motoarelor pe benzină acestea pot ajunge până la 240.000 rot/min, iar pentru cele pe motorină chiar şi la 300.000 rot/min.Se creează o diferenţă de temperatură de până la 800 °C de-a lungul celor câţiva centimetri care separă carcasa turbinei de cea a compresorului, pentru a evita încălzirea excesivă a aerului aspirat? După un drum solicitant, motorul ar trebui lăsat la relanti până la un minut, pentru ca acesta să se răcească? Astfel, căldura din turbosuflantă este evacuată de către circuitul de ulei şi cel al lichidului de răcire.

Afla mai multe
PIESE ECONOMICE

Știați că?

29.06.2018

Anumite componente, cum ar fi plăcuţele de frână, tobele de eşapament şi amortizoarele sunt supuse unei solicitări intense şi odată cu uzarea treptată a acestora este compromisă siguranţa automobilului? Piesele Economice reprezintă soluţia inteligentă pentru automobilele cu experienţă? Acestea sunt proiectate special pentru aceste automobile şi le păstrează valoarea de piaţă actuală. Atunci când au proiectat gama de Piese Economice, inginerii noştri au urmărit să micşoreze costurile, fără să compromită siguranţa şi performanţele?

Afla mai multe
Curele de distributie

Curele de distribuție...

05.06.2018

…sunt confecţionate din fibre de sticlă şi sintetice foarte rezistente. Au un strat rezistent la uzură...fac posibilă păstrarea, în orice moment, a reglajelor precise ale motorului...sunt extrem de rezistente la căldură şi umezeală şi pot suporta fluctuaţii de temperatură... funcţionează cel mai bine împreună cu Întinzătoarele Originale, care menţin, tensiunea ideală în cureaua de distribuţie... sunt înlocuite, împreună cu întinzătoarele compatibile şi rolele pentru mişcare inversă.

Afla mai multe
Filtrul Antialergenic

Filtrul Antialergenic

10.05.2018

Cea mai bună soluție împotriva alergenilor și a prafului fin: captează și neutralizează alergenii, filtrează substanțele toxice, previne formarea mirosurilor neplăcute.

Afla mai multe
Lichid frana

LICHIDUL DE FRÂNĂ

03.05.2018

Știați că: atunci când frânaţi, lichidul de frână este presurizat? Această presiune exercitată asupra lichidului de frână transmite forţa din pedală la frâne. De aceea, este important ca fluidul să poată să reziste compresiei şi să-şi păstreze această capacitate la temperaturi foarte ridicate?

Afla mai multe
Filtru de praf si polen

FILTRELE DE PRAF ŞI POLEN

04.04.2018

Filtrul de praf și polen reduce pătrunderea polenului și a prafului fin în interiorul autovehiculului.

Afla mai multe
AdBlue

Completaţi nivelul lichidului AdBlue® numai la partenerii de service autorizați.

15.03.2018

O vizită scurtă în service-ul nostru vă va permite să vă continuați călătoria în siguranță.

Afla mai multe
Elemente de caroserie

Componente de Caroserie Originale…

12.03.2018

Piesele pentru caroserie sunt mai mult decât simple elemente de design, menite să definească forma autovehiculului? Ele sunt componente cu o construcţie elaborată, care îndeplinesc multe funcţii, cea mai importantă dintre acestea fiind asigurarea siguranţei pasagerilor din autovehicul, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Afla mai multe
Piese originale

Piesele originale...

20.03.2018

Știați că multe dintre componentele mecanice şi electrice ale unui automobil sunt utilizate intens? Componentele mecanice, mai ales, sunt supuse unei uzuri normale. Atunci când acestea trebuie înlocuite, se recomandă utilizarea unor piese de calitate, pentru a păstra confortul, siguranţa şi valoarea maşinii.

Afla mai multe
Filtru de motorina

Filtrul de motorină...

20.03.2018

Ştiaţi că, pentru ca motoarele să funcţioneze corespunzător trebuie să fie alimentate cu aer perfect curat? Particulele de mizerie uzează motorul şi reduc performanţele acestuia.

Afla mai multe

Imagine accesorii scaune copii SKODA

Imagine accesorii scaune copii SKODA

Intretinere SKODA

Őrizd meg autód értékét. / Păstrează valoarea automobiluilui tău.

Schimba placutele de frana SKODA

Schimba placutele de frana

Programare Service

Programare service

Accesorii pentru autovehiculul dumneavoastra

Descoperiti produse potrivite autovehiculului dumneavoastra.

Serviciile noastre

Express Service

Express Service

Lucrari de complexitate medie sunt rezolvate cu maxima operativitate, cum ar fi: schimb ulei, placute frana, anvelope.
Receptie directa

Receptie directa

Un serviciu de diagnoza in prezenta clientului, dedicat fiecarei marci in parte si efectuata cu un echipament tehnic de varf, menit sa va ofere din prima clipa siguranta ca “sunteti pe maini bune”. Noi va oferim consultanta. Dumneavoastra decideti.
Tinichigerie

Tinichigerie

In atelierul nostru de tinichigerie masina dumneavoastra va fi readusa in starea originala. Efectuam reparatii de calitate superioara, cu garantie si la preturi accesibile.
Vopsitorie

Vopsitorie

In vopsitoria noastra ultramoderna utilizam vopsele ecologice pe baza de apa. Personalul nostru calificat va garanteaza lucrari de vopsitorie de calitate superioara cu garantie.
Anvelope

Anvelope

Informati-va asupra ofertei noastre de anvelope, pentru ca atat vara, cat si iarna sa rulati in conditii de siguranta.
Serviciu tractari

Serviciu tractari

Non-stop pentru dumneavoastra! Mobilitate chiar si in caz de imobilizare. Trebuie numai sa apelati numarul 0751/222252 si veti beneficia de ajutor prompt.
Programare telefonica

Programare telefonica

Termenul de programare pentru masina dumneavoastra il stabilim telefonic. Piesele de schimb se livreaza in timp util si asteptarea la receptie se reduce semnificativ, deoarece totul este pregatit!
Finantare - consiliere

Finantare - consiliere

Prin Porsche Leasing si Porsche Bank va oferim cele mai avantajoase oferte de finantare.
Spalatorie

Spalatorie

Statia noastra de spalatorie auto utilizeaza exclusiv produse ecologice pentru infrumusetarea masinii dumneavoastra.
Autovehicul la schimb

Autovehicul la schimb

Pentru cazuri exceptionale am gasit solutia deplasarii dumneavoastra la birou si inapoi la noi. – Autovehicul la schimb, la un pret special.
Accesorii, Shop

Accesorii, Shop

Pentru fiecare cate ceva! La noi gasiti oricand articole din domeniile: siguranta, confort, sport, antifurt si multe altele.